Singelskate 14 juni

Wat krijg je al een paar schaatsverenigingen de handen ineen slaan als er geen ijs op de schaatsbaan ligt? Een mooie zomerse avond op de skeelers!

In 2016 organiseerde Ballangrud de eerste editie van de Singelskate. In de loop der jaren is de Striene mede organisator geworden. Samen zorgen de twee verenigingen voor een feest op wieltjes voor de hele stad.

Op vrijdagavond 14 juni verzamelen we om 18:30 in het Valkenberg Park. Rond 19:00 geven we het startsein en gaan we samen op pad voor een route van ongeveer 12 km. Het peloton wordt begeleid door zogeheten blokkers die het verkeer regelen. De blokkers zorgen ervoor dat het peloton veilig en als een gesloten geheel de route aflegt.
Kun je skeeleren? Dan ben je van harte welkom! De tocht is puur voor de gezelligheid, we gaan niet supersnel en het is geen wedstrijd.

Alle deelnemers wordt dringend geadviseerd gebruik te maken van een helm en beschermers voor knie, elleboog en pols. De organisatie heeft zich ingespannen het evenement zo veilig mogelijk te organiseren, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventueel letsel. Deelname is en blijft geheel voor eigen risico.
Wil je op de hoogte blijven van de laatste informatie? Check dan de website (ballangrudbreda.nl) of de Facebook pagina van Ballangrud.

5 juni, 2019 20:37 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom