Corona Update 23-10

Beste Schaatsvrienden,

We hebben goed nieuws. Er kan weer geschaatst worden! Deze avond, vrijdagavond 23 oktober staan de eerste Ballangrud schaatsers weer op het ijs.

Ieder trainingsblok mogen er 30 schaatsers de baan op. Op basis van het aantal inschrijvingen heeft iedere vereniging een aantal plekken toegewezen gekregen.
Er worden mogelijk ook trainingsblokken toegevoegd, voor licentiehouders bijvoorbeeld de uren waarin we normaal gesproken wedstrijden zouden rijden.

 

Wij maken een indeling voor die uren. Je hoort per mail wanneer je welkom bent.
Je toewijzing is persoonlijk en kun je niet zonder overleg overdragen. Hoe we dat precies gaan doen, ontvang je dit weekend per mail.

Het is een enorme puzzel waarbij allereerst de ijsbaan en de verenigingen onderling veel overleggen. Daarnaast moeten wij ook een indeling maken. We vragen daarom om jullie geduld en begrijp. Wij worden geconfronteerd met veel wijzigingen en proberen het voor iedereen zo goed mogelijk te regelen.

Blijf gezond en tot snel!

Voor de jeugd, onder 18

Train je op maandagmiddag of avond of woensdagmiddag?

Alle jeugd schaatst van 16.50 uur tot 17.50 uur op maandag en woensdag. Via de mail zullen jullie horen wanneer jullie precies mogen schaatsen.

23 oktober, 2020 15:42 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom