Clubkampioenschap 2015, zaterdag 28 februari

Het clubkampioenschap 2015 zaterdag 28 februari van 18.30 uur–22.30 uur.

Voor al onze leden een kans om een gezellige wedstrijd te rijden. Voor onze recreanten de kans om te ervaren wat het is de baan helemaal voor jezelf te hebben en een persoonlijk record te rijden. Voor onze wedstrijdrijders de kans om jezelf te meten met je clubgenoten. Kortom, gewoon meedoen met de clubkampioenschappen! En dit jaar wordt het extra feestelijk: we bestaan immers 50 jaar! Dat laten we niet onopgemerkt voorbij gaan!

Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis en er zijn wederom mooie bekers en medailles te verdienen. Als de wedstrijd-uitslag beschikbaar is, vindt de prijsuitreiking van pupillen in de categorie ‘overig’ direct na afloop van hun 2 gereden afstanden plaats. Wil je ook kans maken op de titel van clubkampioen, je eigen PR rijden, of weten waar je staat, meldt je dan aan.

Let op, dit jaar hebben pupillen met licentie of met een PR op de 500 meter onder de 56 sec. de kans om langere afstanden te rijden. Geef dus op of je een licentie hebt of genoemd PR. Behoor je als pupil niet tot een van deze twee categorieën, dan rijdt je de gebruikelijke 100 en 300 meter.

Afmelden:

Je kunt je tot 12 februari inschrijven via de website. Denk er aan dat je al je gegevens invult, dus ook eventueel wedstrijdnummer en persoonlijk record op de 500 meter. Alleen zo kunnen we je koppelen aan gelijkwaardige tegenstanders.

Wie niet in staat is om zich via de website in te schrijven, kan contact op nemen met de organisatie.

Afmelden (liefst niet) kan op de volgende manieren:
Tot vrijdag 27 februari, per e-mail ckballangrud@gmail.com
Op zaterdag 28 februari tot 12 uur, bellen naar Derk-Jan 06-15050737 Wedstrijdschaatsers kunnen zich tot zaterdag 28 februari ook op de gebruikelijke manier via de KNSB-kalender afmelden

22 februari, 2015 12:12 | admin

Ontwerp door Jeroen Stroom