Ardennen fietstocht

unnamed (1)

 

Op 11 september, komende zondag, staat de Ardennentocht van Ballangrud op het programma.

We verzamelen we om 7.45 u bij de sporthal ‘met de scharen’. Vertrek naar Remouchamps om 8 uur.

Er is keuze uit twee groepen om je bij aan te sluiten. Een rustige groep die meer geniet van de schitterende omgeving en de gezelligheid en een groep die wat meer gaat voor sportieve uitdaging van de klimmetjes en onderlinge competitie. Elke groep rijdt een eigen route en heeft een eigen begeleider.
Beide groepen houden dit jaar weer gezamenlijk pauze. Dit keer in Spa. Ooit het favoriete kuuroord voor Europese vorstenfamilies. Tegenwoordig zijn Spa en het nabijgelegen Franchorchamps wereldberoemd in Nederland, als thuiscircuit van onze Max. Naast Spawater, dat daar zelfs uit de fonteinen spuit, is er natuurlijk ook cola en Stella Artois en alles wat je wensen kunt onderweg tijdens een fietstocht.
Kortom een mooie plek om te vertoeven, met cultuur en goede horeca.
Wanneer je mee wilt  zorg je dat je zondagmorgen 11 september om 7.45 uuunnamed (2)r bij de sporthal ‘met de scharen’ staat aan de Claudius Prinsenlaan. We hebben dan een kwartier de tijd om te carpoolen.
Als het Brabants kwartiertje voorbij is vertrekken we om 8.00 uur naar Remouchamps.
Komend vanaf de snelweg langs Remouchamps sla je onderaan de afrit linksaf naar Remouchamps. Vlak voor de brug over de Amblève is een cultureel centrum met voldoende parkeergelegenheid.
Daar komen we samen en vanaf daar vertrekken beide groepen
4 september, 2016 19:49 | Tialda Gerritsma

Ontwerp door Jeroen Stroom