WINACTIE – Notenkraker on Ice

De kaarten zijn inmiddels weggeven. Wil je toch nog gaan? Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.chasse.nl

 

Wil jij eens een keer een andere discipline bekijken op het ijs? Wij mogen twee kaarten verloten van het Chassé theater, voor 14 of 15 december.

promobeeld notenkraker on ice - met tekst - special

De Notenkraker gedanst op ijs in het Chassé Theater Breda!

Het verhaal van De Notenkraker is een ongeëvenaarde kerstklassieker en nog steeds een vrolijk en wonderlijk schouwspel voor alle generaties. Het sfeervolle ballet uit 1892 is nu in een geheel nieuwe, spectaculaire bewerking voor ijsvloer te bewonderen.

De Muizenkoning, de Sneeuwkoningin en de Suikertaartfee binden hun schaatsen onder en vertellen het bekende verhaal van Clara, die op kerstavond een notenkrakerpop cadeau krijgt. Om middernacht verandert de pop in haar dromen in een prins. Samen gaan ze op avontuur.

De dertig topkunstschaatsers van de Imperial Ice Stars brengen het verhaal in een groots decor, met kleurrijke projecties, weelderige kostuums en spectaculaire special effects. Dat wordt een bijzondere kerst, waarin het podium wordt omgetoverd tot ijsbaan.

Te zien in het Chassé Theater Breda op di 12, woe 13 en do 14 december om 20.00

https://www.chasse.nl/theater/programma/notenkraker-on-ice

12 december, 2016 18:35 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom