Clinic voor recreanten – Bocht

De eerste clinic over de start is alweer achter de rug en alle deelnemers waren erg enthousiast. Er is volop geoefend met de starthouding en de eerste passen. Hopelijk zien we het resultaat ervan terug op het Oliebollentoernooi!

En nu is het tijd voor de tweede clinic. Deze vindt plaats op zaterdag 16 december en heeft als onderwerp de bocht. Heb je moeite om de bocht door te komen of wil je meer snelheid kunnen maken in de bocht, meld je dan nu aan voor deze clinic.

De clinic worden gegeven op de binnenbaan. Deze hebben we geheel tot onze beschikking en daardoor is er alle ruimte om verschillende oefeningen te doen die bij het thema bocht passen.

Vanaf 16.15 uur ben je welkom op de ijsbaan, zodat je kunt warmlopen en je schaatsen aan kunt doen. En als het nodig is, kan je gevraagd worden of je even meehelpt met de kussens op het ijs te zetten in verband met de veiligheid. Van 16.45 uur tot 17.45 uur staan we op het ijs en gaan we met de bocht aan de slag.

Deze en de overige clinics vinden plaats op de volgende datums:

  • 16 december 2017: bocht
  • 13 januari 2018: basistechniek en rechte eind
  • 3 maart 2018: behendigheid

Je moet je wel even aanmelden voor iedere clinic, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Je kunt je nu aanmelden voor de clinic van 16 december. Aanmelden kan via mja.mulders(at)hotmail(dot)com onder vermelding van je naam, trainingstijdstip en trainer. Uiterste aanmelddatum is 9 december.

Mochten er nog plaatsen over zijn, dan zijn ook licentiehouders welkom. Ook die mogen zich al aanmelden, maar hebben dus nog geen gegarandeerde plaats. Hierover worden ze per e-mail in de week voor de clinic geïnformeerd.

 

Groetjes,
Maartje Mulders en Ethel Pennings

26 november, 2017 21:19 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom