De laatste clinic op de binnenbaan – 3 Maart

De derde clinic, over de basistechniek en het rechte eind, op 13 januari was weer interessant. De deelnemers waren erg enthousiast over wat ze geleerd hebben!

Nu is het tijd voor de laatste – en leukste – clinic van dit winterseizoen. Deze vindt plaats op zaterdag 3 maart en heeft als onderwerp behendigheid. Voel je je af en toe wat onzeker op de schaats of wil je, zoals Kjeld Nuis, in staat zijn misslagen snel te corrigeren zonder te vallen, meld je dan nu aan voor deze clinic.

De clinic wordt gegeven op de binnenbaan. Deze hebben we geheel tot onze beschikking en daardoor is er alle ruimte om verschillende oefeningen te doen die bij het thema behendigheid passen.

Vanaf 16.00 uur ben je welkom op de ijsbaan, zodat je kunt warmlopen en je schaatsen aan kunt doen. Als het nodig is, kan je gevraagd worden of je even meehelpt met de kussens op het ijs te zetten in verband met de veiligheid. Van 16.45 uur tot 17.45 uur staan we op het ijs en gaan we met het thema behendigheid aan de slag.

Je moet je wel even aanmelden voor de clinic, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Deelname is voor recreanten en wedstrijdrijders van 13 jaar en ouder (jongere Ballangrudleden zijn welkom om mee te doen met het Kleine Banen Toernooi (KBT) en op de trainingen daarvoor die op alle andere zaterdagen gehouden worden. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Maartje Mulders).

Je kunt je nu aanmelden voor de clinic van 3 maart. Aanmelden kan via mja.mulders(at)hotmail(dot)com onder vermelding van je naam, trainingstijdstip en trainer. Uiterste aanmelddatum is 28 februari. Alle Ballangrudleden van13 jaar en ouder zijn welkom en mogen zich dus aanmelden.

Groetjes,
Maartje Mulders en Ethel Pennings

6 februari, 2018 20:56 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom