Gevolgen van de Corona maatregelen voor Ballangrud

Beste Sportvrienden,

Ons leven ziet er momenteel even anders uit dan we gewend zijn. De maatregelen van het RIVM om Corona zoveel mogelijk in te perken zijn voor iedereen voelbaar.

Deze maatregelen zijn ook van toepassing op het sporten. Sporten in club- of groepsverband zit er even niet in. Momenteel zitten wij in de rustperiode tussen het winter- en zomerseizoen. Normaal gesproken beginnen de zomertrainingen in de eerste week van april, dat moeten we voorlopig uitstellen.

Wanneer beginnen we weer met trainen?

Als het RIVM en het NOC*NSF weer groen licht geven om sportclubs te openen en in groepsverband te sporten. Dat betekent dat we nu geen datum kunnen communiceren. We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk weer aan de slag wil, maar wij kiezen er als vereniging voor om de adviezen van de instanties te volgen.

Als het licht op groen staat zullen wij vanuit het bestuur laten weten dat we weer gaan trainen.

Binnenkort zetten wij de inschrijvingen van de zomertrainingen alvast open, omdat we graag willen weten wie er allemaal mee willen doen.

Wat kun je dan wel doen?

Het is belangrijk om in beweging te blijven. Wil je sporten? Doe dat niet te intensief en herstel goed. Sport zoveel mogelijk alleen en vermijd drukke plekken. Op Youtube staan tal van thuis work-outs, de perfecte manier om bijvoorbeeld aan je core te werken.

Tot slot hopen we dat jullie allemaal fit en gezond weer aan het zomerseizoen mogen beginnen, wanneer dat ook zal zijn.

Met vriendelijke groet,

Daniƫlle Frijters,

Namens het bestuur van Ballangrud

19 maart, 2020 12:24 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom