De webshop is geopend!

De webshop is geopend!

Wil jij ook straks ook in je blauwe Ballangrud-uniform meetrainen? Op www.ballangrudshop.nl kun je tot 31 mei kleding bestellen.

Hoe werkt het?
Bestel voor 31 mei je kleding op de webshop. Op 1 juni worden alle bestellingen verzameld en gaat AGU aan de slag. Ze gaan je bestelling speciaal voor jou maken! Medio augustus stuurt AGU de kleding naar je toe. 

Let op! De webshop is ieder jaar tijdelijk geopend. AGU start voor ons één keer per jaar alle machines op. Dit betekent dat je dus nu ook al je schaatskleding moet bestellen. Op deze manier zijn de kosten het laagste en kan AGU precies produceren wat wij vragen. Zo weet je dus zeker dat alles leverbaar is.
 

Onze kledingcommissie heeft naar aanleiding van een rondvraag onder de kopers van vorig jaar een aantal punten besproken met de leverancier. Met name de tijdigheid van de levering is ter sprake gekomen, waarbij AGU heeft belooft z’n uiterste best te doen dit te verbeteren. Daarnaast gaat AGU ook aan de slag met de pasvorm van enkele kledingstukken.

17 april, 2020 21:24 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom