Skeelertraining voor jeugd t/m 12 jaar

Beste leden van Ballangrud,

Het is zover, we kunnen met de eerste leden aan de slag: Het seizoen voor de jeugd t/m 12 jaar gaat beginnen! Maandag 4 mei van 18:00-19:00 zal de eerste training van het zomerseizoen worden gegeven.

De training voor jeugd ouder dan 12 jaar en volwassenen is helaas nog niet mogelijk, omdat de 1,5m regel niet kan worden nageleefd.

We vragen het volgende aan de ouders/verzorgers en kinderen t/m 12 jaar:

  • Zorg ervoor dat de kinderen zijn ingeschreven via de website, zodat wij weten hoeveel kinderen we mogen verwachten en zodat wij de noodnummers hebben.

  • Bereid de kinderen erop voor dat ze 1,5 meter afstand moeten houden van de trainers.

  • De kinderen moeten afgezet worden bij het hek. Alleen trainers en kinderen mogen op het terrein.

  • Probeer zoveel mogelijk spullen thuis, of op de parkeerplaats aan te trekken. Ook op de parkeerplaats moet de anderhalve meter afstand gehouden worden. De trainers kunnen de kinderen op de baan niet helpen.

  • Houd tijdens het skeeleren rekening met elkaar, blijf van elkaar af, rijd elkaar niet in de weg.

  • Als je valt, mogen de trainers je niet helpen. Pleisters moet je dus zelf plakken. Als het ernstig is, bellen we je ouders/verzorgers op. Zij mogen je dan op komen halen.

  • Bij klachten bij je thuis, hoesten en niezen doe je in je elleboog.

De schaatsbond heeft bovenstaande richtlijnen geadviseerd en daar willen wij ons houden. We zullen deze regels ook handhaven. Na de eerste training zullen de trainers de avond evalueren. Daaruit kunnen mogelijk aanscherpingen van de regels uit volgen.

Wij vinden het erg belangrijk om de richtlijnen van het RIVM, het NOC*NSF en de KNSB te volgen. Allereerst uiteraard voor de veiligheid van de kinderen en de trainers. Daarnaast willen wij voorkomen dat de vereniging een fikse boete krijgt opgelegd. Daarom kunnen wij geen uitzonderingen maken.

Hou het veilig, en hopelijk kunnen we snel ook andere leden verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Danielle Frijters namens het bestuur van Ballangrud.

PS Heb jij al nieuwe kleding besteld? De webshop is geopend tot en met 31 mei. Ga naar https://www.ballangrudshop.nl/.

29 april, 2020 9:12 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom