Zomerinschrijvingen

Inschrijven Zomertraining

Allereerst: De startdatum van de trainingen is nog onbekend!
Als het RIVM en het NOC*NSF weer groen licht geven om sportclubs te openen en in groepsverband te sporten, zullen wij beginnen. Dat betekent dat we nu geen datum kunnen communiceren. We begrijpen dat iedereen zo snel mogelijk weer aan de slag wil, maar wij kiezen er als vereniging voor om de adviezen van de instanties te volgen.
Als het licht op groen staat zullen wij vanuit het bestuur laten weten dat we weer gaan trainen. En vanuit de trainingsgroep waar je je hebt voor ingeschreven. Via de appgroep van deze training. 
Wij zetten de inschrijvingen van de zomertrainingen alvast open, omdat we graag willen weten wie er allemaal mee willen doen.

Waarom moet ik me inschrijven?
Voor een goede organisatie en ieders veiligheid is inschrijven via de website voor de diverse onderdelen van de zomertrainingen noodzakelijk. De TC kan met de inschrijving de deelnemers bij de juiste trainers krijgen. Informatie van de inschrijvers(bijv. nood-telefoonnummers) worden i.v.m. veiligheidseisen aan de trainers gegeven. Het geeft de trainers tevens de mogelijkheid om direct met de deelnemers te communiceren via whatsapp groepjes over start/doorgaan van trainingen, gewijzigde startplekken, etc. waardoor de lijnen kort blijven.

Inschrijving voor de zomertrainingen verloopt via onze website. Daar vind je een inschrijfformulier waarmee je je kunt aanmelden voor de verschillende trainingen. Het aanbod is op dit moment nog onder voorbehoud van de beschikbaarheid van trainers. Via de website of nieuwsbrieven kun je het definitieve aanbod in de gaten houden.

Onder voorbehoud
Een aantal activiteiten worden aangeboden onder voorbehoud van voldoende trainers/ deelnemers. 

Als je inschrijving om welke reden dan ook niet kan leiden tot de gewenste activiteit laten we je dat bijtijds per mail weten. Kijk ook regelmatig op onze website. 

We zien jullie graag deze zomer! 

Inschrijven doe je hier. Lees eerst de informatie over de trainingen.


Skeeleren

Helm en polsbeschermers verplicht!

Maandag 18:00-19:00 
Skeeleren voor recreatieve jeugd en volwassenen
De skeelertraining vindt plaats op maandagavond op de wielerbaan van WV Breda, naast de schaatsbaan. De training op donderdag is vervallen. Daarvoor in de plaats wordt nog aan een alternatief gewerkt.

We skeeleren in verschillende niveaugroepen, van een training in spelvorm voor de allerkleinsten tot een echte wedstrijdtraining voor de oudere rijders.

Deze avond leent zich uitstekend voor ouders en kinderen om samen te trainen! 

Daarnaast hebben leden van Ballangrud de mogelijkheid om op uren van, De Striene, en IJsco vrij te skeeleren:

De Striene: zaterdag 09.30 – 11.00 uur

IJsco: vrijdag 19.00 – 21.00 uur

Bootcamp 
Woensdag 18:30-19:30
Bootcamp voor de jeugd

Het winterseizoen is helaas weer ten einde gekomen. Maar dat betekent niet dat je thuis stil moet gaan zitten achter je telefoon! Elke woensdag van 18:30 tot 19:30 uur is er voor alle jeugd een echte bootcamp training. In deze training werken wij aan onze conditie. Hardlopen en het uitvoeren van schaatsoefeningen en parcoursen. Natuurlijk is er op het einde van de training ook nog wel tijd voor een leuk spelletje! Heb je zin om gezellig met ons te trainen en ben je niet bang om vies te worden? Twijfel dan niet en meld je aan voor de Bootcamp trainingen.

De trainingen voor de volwassen zijn vervallen. Er is wel nog een mogelijkheid om op woensdagavond een training bij te wonen o.l.v. C. Terpstra om 18:30 tot 19:30 uur.

De zaterdagtraining voor de volwassen is komen te vervallen. 

Fietsen
Het dragen van een helm is verplicht! Zorg er voor dat je materiaal op orde is.

Wielrennen
Dinsdagavond (april en september vanaf 18:30, mei-augustus 19:00)
Op dinsdagavond staat de fietstraining in het teken van de voorbereiding op een nieuw schaatsseizoen. Trainingen worden opgebouwd uit diverse elementen als duur, intensiteit, kracht en souplesse. We verzamelen op de parkeerplaats van atletiekvereniging Sprint.

Zondagmorgen 9:00 – Koffierit
Op zondagochtend wordt er in toer tempo gefietst. De wegkapiteins letten er goed op dat het voor iedereen leuk is. Elke week wordt een andere route van circa 70 km. gereden. Het sociale element is ook in deze fietsgroep niet onbelangrijk. Koffie halverwege ontbreekt niet. Rond de klok van twaalf uur is de groep weer op het startpunt terug. We verzamelen op de parkeerplaats van atletiekvereniging Sprint.

Mountainbiken
Vrijdagavond (april en september vanaf 18:30, mei-augustus 19:00)
Er zal worden gestart op Cadettenkamp. Training richt zich op techniek en conditie met eens per maand een toertocht voor het duurvermogen. De training duurt ca. 1,5 uur. Natuurlijk een valhelm verplicht!

Voor alle actuele informatie is de app-groep MTB Ballangrud handig. Ben je nog geen lid van de groep meld je dan aan bij Peter de Graaf 06-12010686.

NB: Wederom zijn SSVB en de Striene weer onze partners

De trainingen bij onze partners staan open voor de leden van Ballangrud. Mail naar tcballangrud@gmail.com als je belangstelling hebt. Wij zorgen dan voor de afstemming.

Daarnaast organiseren we weer de bekende fietstijdritten, de FNS en Breda bokaal inline-skatekampioenschappen.


Inschrijven doe je hier.


Dag Tijd Wat Wie Waar
Maandag 18:00-19:00 Skeeleren Recreanten, jeugd en volwassenen Skeelerbaan naast ijsbaan
Dinsdag 18:30-20:00 (apr en sep)

19:00-20:30 (mei-aug)

Wielrennen

Training

Volwassenen Atletiekvereniging Sprint
Woensdag 18:30-19:30 Bootcamp Jeugd Parkeerplaats blauwe route Mastbos
Woensdag 18:30-19:30 Bostraining Volwassenen Parkeerplaats blauwe route Mastbos
Vrijdag 18:30-20:00 (apr en sep)

19:00-20:30 (mei-aug)

Mountainbiken Volwassenen Cadettenkamp
Zondag 9:00-12:00 Wielrennen

Koffierit

Volwassenen Atletiekvereniging Sprint
17 april, 2020 20:51 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom