Inschrijving voor het jeugdkamp is geopend

Het is een gek jaar maar we hopen dat ook dit jaar het jeugdkamp gewoon door kan gaan. Ook voor ons is dit natuurlijk nog afwachten, maar gaan er vanuit dat het jeugdkamp gewoon door gaat. We willen jullie alvast vragen om in te schrijven, zodat we weten wie er mee willen op kamp. Dan kunnen wij al wat activiteiten vastleggen. We moeten nu alles al reserveren.

We hebben het kamp gepland voor 18, 19 en 20 september.

Zoals elk jaar gaan we weer met de jeugd van Ballangrud en ijsco op kamp. Wij hebben er al weer super veel zin in, jij gaat toch ook weer mee. Mocht er nou een vriendje/vriendinnetje bij een andere schaatsclub zitten maar wel graag mee op kamp willen laat dit dan weten.

We weten dus nog niet 100% zeker of het kamp door kan gaan. Schrijf je alsjeblieft wel in! Jullie horen op tijd of en hoe het kamp door kan gaan.

Klik hier voor meer informatie en het inschrijf formulier Jeugdkamp 2020

 

15 juni, 2020 19:57 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom