Corona Update 17-10

Beste Ballangrud vrienden,

Afgelopen dinsdag zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Corona virus te remmen. Dat heeft helaas ook gevolgen voor het schaatsen.

De Bredase ijsbaan, waar wij trainen, wordt gezien als een binnensport accommodatie. Dat betekent dat er maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn op de 400m baan. Deze restrictie geldt niet voor jeugd tot 18 jaar.

 

Alleen trainingen voor de jeugd
Wij hebben daarom moeten besluiten dat de komende weken alleen de jeugd tot en met 17 jaar kan komen trainen. Uiteraard gelden voor de trainingen van de jeugd nog steeds dezelfde regels: Kom niet trainen bij klachten en houdt afstand van je trainer. Ouders zijn helaas niet welkom op de ijsbaan zelf, zorg er dus voor dat je je schaatsen zelf aan kan doen, of doe ze buiten de baan al aan en kom op je beschermers de baan op.

De trainingen voor de volwassenen gaan dus niet door.

Geen wedstrijden
De geplande wedstrijden worden voorlopig allemaal afgelast. Als je ingeschreven bent, krijg je geen mail van de afgelasting, houd https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijden in de gaten voor de status van de wedstrijd.

Hoe nu verder?
Wij zijn in gesprek met Optisport en de andere verenigingen om te bekijken hoe we eventuele trainingen voor leden vanaf 18 jaar kunnen verzorgen. Zodra we meer weten, horen jullie dat van ons. 

We hopen dat jullie allemaal gezond blijven en dat we binnenkort toch weer kunnen schaatsen in clubverband. Bij nieuwe ontwikkelingen ontvangen jullie een nieuwe mail.

Hopelijk tot snel! 

https://knsb.nl/corona/

https://nieuw.optisport.nl/corona-maatregelen-kunstijsbaan-breda

 

17 oktober, 2020 8:46 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom