inschrijving zomerprogramma

inschrijvingen

Om de organisatie van de zomertrainingen in goede banen te leiden, moet voor de zomertrainingen worden ingeschreven. Op die manier kan eerder beoordeeld worden hoeveel deelnemers er op de trainingen af komen. Bovendien kan informatie over deelnemers (bijv. nood- telefoonnummers) aan de trainers ter beschikking worden gesteld. We gaan er daarbij wel van uit dat inschrijving betekent dat ook daadwerkelijk de hele periode aan de betreffende training wordt deelgenomen.

Je kan jezelf niet meer inschrijven voor de zomer trainingen.

Heb je alsnog belangstelling voor een van deze onderdelen van het zomerprogramma van Ballangrud en heb je je nog niet eerder ingeschreven mail dan naar tc@ballangrudbreda.nl. Je krijgt dan nadere informatie over de mogelijkheden.

10 maart, 2015 18:07 | admin

Ontwerp door Jeroen Stroom