Rabobank Clubkas Campagne

f header FB clubkas rabo bredaBeste vrienden, familie en bekenden van Ballangrud,

Jaarlijks organiseert Rabobank Breda de clubkas- campagne. Leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op deelnemende verenigingen die op die manier hun clubkas spekken. Ballangrud doet ook mee. Ons doel is om extra geld op te halen voor schaatsen op maat (SOM).

Al jaren biedt onze vereniging de mogelijkheid aan kinderen met een motorische beperking om te kunnen schaatsen. Voor de nodige extra aandacht wordt in kleine groepen les gegeven en is 1 op 1 aandacht mogelijk. Aan deze activiteit zijn extra kosten verbonden voor onder meer ijshuur en trainers. Een jaar geleden heeft de gemeente haar subsidie voor deze activiteit ingetrokken. Wij vragen u daarom uw stem op Ballangrud uit te brengen, zodat wij deze activiteit ook in de toekomst kunnen blijven aanbieden.

Namens alle leden van Schaatsvereniging Ballangrud wil ik jullie alvast hartelijk bedanken,

Jules van der Horst, voorzitter

https://events.rabobank.com/breda/rccbreda2015/

22 maart, 2015 17:23 | admin

Ontwerp door Jeroen Stroom