Extra wielertraining aanbod voor sprinters

fotoVanaf woensdag 6 juli a.s. om 19.00 uur, zal er om de week een extra wielertraining voor sprinters worden georganiseerd.

In eerste instantie leer je hier fietstechniek, zoals beheersing van de fiets, evenwichtsgevoel, staand fietsen en sprinten,  accelereren en bochten rijden. Later zal de intensiteit opgevoerd worden en komt het accent  te liggen op snelheid en piekvermogen.

Iedereen vanaf c.a. 15 jaar die zijn sprint vermogen wil verbeteren en daarmee een verbetering van de 1000 en 1500 meter tijd wil realiseren, wordt uitgenodigd zich aan te melden bij André en Wim via de mail (zie bijlage voor e-mailadressen).

In de bijlage vind je meer informatie over start locatie en data.

29 juni, 2016 21:39 | Tialda Gerritsma

Ontwerp door Jeroen Stroom