Clubkampioenschap 2017

Zaterdag 11 februari van 19.30 uur–plm. 23.30 uur is het Clubkampioenschap.

Voor al onze leden een kans om een gezellige wedstrijd te rijden. Voor onze recreanten de kans om te ervaren wat het is de baan helemaal voor jezelf te hebben en een persoonlijk record te rijden. Voor onze wedstrijd-rijders blijft de kans om jezelf te meten met je clubgenoten. Kortom, gewoon meedoen met de clubkampioenschappen! Deelname aan de clubkampioenschappen is gratis en er zijn weer mooie bekers en medailles te verdienen. Als de wedstrijd-uitslag beschikbaar is, vindt de prijsuitreiking van pupillen in de categorie ‘overig’ direct na afloop van hun 2 gereden afstanden plaats in de dweil.

De inschrijving via de website is inmiddels gesloten, en kan alleen nog via de organisatie.

Zie voor meer details:Clubkampioenschap 2017

9 februari, 2017 15:33 | Harry Marrenga

Ontwerp door Jeroen Stroom