1 September: Fietstijdrit

Op vrijdagavond 1 september staat de tweede tijdrit in de Klaverbladcompetitie op de agenda. De eerste gemist? Dat maakt niet uit, je kunt nog steeds meedoen.

De tijdrit staat open voor alle leden van de Bredase schaatsverenigingen. Inschrijven doe je dan ook op de site van de Striene. Klik hier.

Zorg dat je om 18:45 bij de start bent. Klik hier voor de locatie van de start.  Je rijdt een ronde over de Schuivenoordseweg, de Brede weg en de Moerdijkse weg. Dat is samen goed voor ongeveer 7 km. Deze verkeersluwe route leent zich perfect voor een tijdrit waarin je jezelf kunt testen. Strijd tegen de klok, andere schaatsers, de elementen en bovenal tegen jezelf.

Na afloop verzamelen we bij café Ons Thuis in Terheijden voor een drankje, maar bovenal voor de uitslag van de tijdrit en het klassement. De allersnelsten wachten natuurlijk vooral op de prijsuitreiking.

24 augustus, 2017 19:33 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom