Clinics voor recreanten

Dit jaar worden er speciaal voor onze recreanten vier clinics door Ballangrud georganiseerd. Iedere clinic wordt door een ervaren trainer van Ballangrud gegeven en er staat steeds een ander thema centraal.

De clinics worden gegeven op de binnenbaan. Deze hebben we geheel tot onze beschikking en daardoor is er alle ruimte om verschillende oefeningen te doen die bij het thema passen.

Vanaf 16.15 uur ben je welkom op de ijsbaan, zodat je kunt warmlopen en je schaatsen aan kunt doen. En als het nodig is, kan je gevraagd worden of je even meehelpt met de kussens op het ijs te zetten in verband met de veiligheid. Van 16.45 uur tot 17.45 uur staan we op het ijs en gaan we met het thema aan de slag.

De clinics vinden plaats op de volgende datums:

  • 18 november 2017: start
  • 16 december 2017: bocht
  • 13 januari 2018: basistechniek en rechte eind
  • 3 maart 2018: behendigheid

Je moet je wel even aanmelden voor iedere clinic, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Je kunt je nu al aanmelden voor de clinic van 18 november. Aanmelden kan via mja.mulders[at]hotmail[dot]comĀ onder vermelding van je naam, trainingstijdstip en trainer.

Uiterste aanmelddatum is 16 november.

Tot ziens op het ijs!

Groetjes,

Maartje Mulders en Ethel Pennings

30 oktober, 2017 19:26 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom