Clinic rechte eind op 13 januari

Clinic voor recreanten – 13 januari 2018

De tweede clinic (over de bocht) op 16 december was een groot succes. Er was een grote opkomst en daarom is er in verschillende groepen geoefend met zowel bochten linksom als rechtsom. Een mooie oefening voor het Oliebollentoernooi dat een dag later plaatsvond.

Nu is het tijd voor de derde clinic. Deze vindt plaats op zaterdag 13 januari en heeft als onderwerp basistechniek en het rechte eind. Wil je graag meer weten over de basistechniek of wil je meer snelheid maken op het rechte eind, meld je dan nu aan voor deze clinic.

De clinic worden gegeven op de binnenbaan. Deze hebben we geheel tot onze beschikking en daardoor is er alle ruimte om verschillende oefeningen te doen die bij het thema basistechniek en rechte eind passen.

Vanaf 16.15 uur ben je welkom op de ijsbaan, zodat je kunt warmlopen en je schaatsen aan kunt doen. Als het nodig is, kan je gevraagd worden of je even meehelpt met de kussens op het ijs te zetten in verband met de veiligheid. Van 16.45 uur tot 17.45 uur staan we op het ijs en gaan we met de basistechniek en het rechte eind aan de slag.

Deze en de laatste clinic van dit seizoen vinden plaats op de volgende datums:

  • 13 januari 2018: basistechniek en rechte eind
  • 3 maart 2018: behendigheid

Je moet je wel even aanmelden voor iedere clinic, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Deelname is voor recreanten van 13 jaar en ouder. (Jongere Ballangrudleden zijn welkom om mee te doen met het Kleine Banen Toernooi (KBT) en op de trainingen daarvoor die op alle andere zaterdagen gehouden worden. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Maartje Mulders.)

Je kunt je nu aanmelden voor de clinic van 13 januari. Aanmelden kan via mja.mulders(at)hotmail(dot)com onder vermelding van je naam, trainingstijdstip en trainer. Uiterste aanmelddatum is 9 januari.

Ook licentiehouders van13 jaar en ouder zijn welkom en mogen zich dus aanmelden.

Groetjes,

Maartje Mulders en Ethel Pennings

30 december, 2017 21:16 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom