Clinic 17 november 2018

Ook dit jaar organiseert Ballangrud weer twee clinics voor schaatsers. Deze worden dit seizoen gehouden op zaterdag 17 november 2018 en zaterdag 12 januari 2019. Bij de eerste clinic zal er veel individuele aandacht zijn voor je techniek op het rechte eind. Mis deze clinic dus niet!

Hoe leuk het vorig jaar was vertelt Marinette Oomen:

“De clinics zijn echt een aanrader als je vooruit wil komen met je schaatstechniek! Vorig jaar heb ik een keer deelgenomen. De aandacht ging naar glijden op het rechte end. Door de enorme hoeveelheid trainers kreeg ik veel bruikbare tips in korte tijd. Dit had een zodanige uitwerking dat mijn trainer de les daarop meteen zag dat er iets verbeterd was! Meedoen dus!”

De clinics worden gegeven op de 30×60 m baan. Deze hebben we geheel tot onze beschikking en daardoor is er alle ruimte om verschillende oefeningen te doen. Vanaf 16.15 uur ben je welkom op de ijsbaan, zodat je kunt warmlopen en je schaatsen aan kunt doen. Van 16.45 uur tot 17.45 uur staan we op het ijs en gaan we aan de slag. De clinics staan open voor alle recreanten en wedstrijdrijders van 13 jaar en ouder.

 

Om deel te nemen moet je je wel even aanmelden, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar Maartje (mja.mulders(at)hotmail.com) onder vermelding van je naam, trainingstijdstip en trainer. Uiterste aanmelddatum is de donderdag voor de clinic.

Tot ziens op 17 november!

Groetjes,

Maartje Mulders en Ethel Pennings

3 november, 2018 15:45 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom