Oliebollentoernooi 2018

Het Oliebollentoernooi vindt plaats op zondagavond 16 december 2018 van
19.15 tot 23.00 uur op de ijsbaan.
Inschrijving is open voor iedereen vanaf 13 jaar, die lid is van Ballangrud of een bevriende vereniging!

Voorgaande edities waren enorm gezellig, en zeker ook dit jaar is het weer de moeite. Een leuk nieuw onderdeel is de ooievaarsrun en weer terug op het programma is de altijd spectaculaire vlaggenestafette!

Schrijf je in en DOE MEE ! Deelname is GRATIS!

En er zijn weer vele prijzen te verdienen ook, die na afloop worden uitgereikt in ‘t Wakske.
Wat staat er op het programma ?

  • 100 m schaatsen met elektronische tijdwaarneming! Scherp je persoonlijk record aan of zet een mooie nieuwe tijd op de klokken.
  • Ooievaarsrun. Na een bochtje snelheid maken zo ver mogelijk op 1 been glijden. Winnaar is degene die het verste komt, maar er zijn ook prijzen voor de origineelst mogelijke outfit.
  • Ploegenachtervolging. Stel je eigen dream team samen van 4 personen. De ploeg mag van gemengde samenstelling zijn (m/v). Elke ploeg rijdt 4 ronden. De tijd van de derde finisher telt. Heb je geen ploeg, dan delen we je in in een ploeg van gelijke sterkte.
  • Vlaggenestafette is een onderdeel waarbij de organisatie teams maakt met een mix van vijf recreanten en licentierijders. Ieder persoon van een team rijdt een ronde met de vlag, waarna een volgend teamlid de vlag overneemt en de volgende ronde rijdt. Het team, dat het snelste zijn 5 ronden rijdt, wint!
  • Marathon. Afhankelijk van de tijd die rest, wordt het aantal ronden bepaald. Iedereen start tegelijkertijd. Licentiehouders rijden uiteraard meer ronden dan de recreanten. Met transponders zal de correcte uitslag bepaald worden. Gebruik je eigen transponder, probeer er één te lenen of huur er eentje op de avond zelf bij de organisatie.

Wat moet je doen voor deelname?

pieter.pennings(at)ziggo(dot)nl, of telefonisch 06-83548021, uiterlijk maandag 11 december.

  • Meebrengen: schaatsen en een goed humeur!

Het toernooi kan alleen maar slagen met de hulp van voldoende vrijwilligers. Voor een goed verloop hebben we er circa 15 nodig. Ook bij de jury was het vorig jaar erg gezellig. De koffie staat dan voor je klaar. Wil je helpen of weet je iemand anders die zou willen helpen? Geef dat dan svp aan bij het inschrijven.

De organisatie is – namens de technische commissie – in handen van Pieter Pennings, Ben Jongerius, Gerita Smallegoor en Patty van Hoorn.

 

12 november, 2018 22:26 | Harry Marrenga

Ontwerp door Jeroen Stroom