MidWinterEvenement

Dit jaar wordt weer het Klaverblad MidWinterEvenement georganiseerd en wel op zaterdag 5 januari 2019 van 17:00 tot 19:00 uur.  We organiseren het Klaverblad MWE dit jaar met vier in Breda schaatsende verenigingen. Dat zijn De Striene, IJssportvereniging Alblasserwaard, De IJsvrienden en Ballangrud.

Tijdens de Alternatieve Elfstedentocht, zoals bij velen al bekend en voor sommigen nieuw, kan iedereen komen schaatsen in de vorm van een aantal rondjes, 11/22 – 33/44 – 66/88 – 110 en kun je hiermee het fel begeerde Elfstedenkruis verdienen.  De 132 rondes zijn geschrapt vanuit veiligheidsoverwegingen. Langs de 400 meter baan zijn de stempelposten met corresponderende kleuren aangegeven.  Op het binnenterrein is voor de jongste jeugd een parkoers uitgezet in een winters landschap. Ook het klunen en de koek&zopie!

Toegang
 Het evenement is toegankelijk voor leden van de verenigingen maar ook voor introducés.

Start
In verband met de veiligheid kan er niet worden ingeschaatst. Er wordt geadviseerd om voorafgaand aan de tocht goed in te lopen en de spieren enigszins op te rekken.  Nadat het startsein is gegeven, rond 17.15, gaat de baan open en kan de tocht der tochten gaan beginnen.

 

21 december, 2018 19:50 | Danielle Frijters

Ontwerp door Jeroen Stroom