Jeugdkamp ’21: wat was het tof!

Het waren mysterieuze Olympische Spelen afgelopen zomer in Tokyo. Wat was er aan de hand? Eén van de vijf Olympische ringen was verdwenen! Wie had deze gestolen? Hoe had de dief de stevig vastgemaakte ring los gekregen? En waar was de ring weggehaald? Allemaal vragen waarop de Ballangrud- en IJSCO-jeugd tijdens het kamp de antwoorden zochten. Bij allerlei spellen konden de Olympische teams aanwijzingen ‘verdienen’. Als ze die combineerden, was het mysterie opgelost.

Wat was het een heerlijk weekend, van vrijdag 24 t/m zondag 25 september! Prachtig weer, we konden zelfs in het water spelen! Dat was wel handig als je pannenkoekentwister speelt en met je handen, voeten en lijf in de stroop en meel zit.

Bij kampeerboerderij De Roerdomp in Westelbeers waren we de hele dag buiten actief met sporten, spellen en spelen. Zodra de avond viel en het avondeten op was, was er de Bonte Avond met leuke spellen en dansen. En zoals dat hoort bij een kamp: elke avond een ‘donker bos-spel’ en kampvuur. En we hebben best lekker geslapen!

Dank je wel, jongens en meiden, voor jullie gezelligheid. Jullie waren fantastisch!

Femke, bedankt voor 5 jaar begeleiding van het kamp!

Maartje, Annelot, Corné, Sarina, Thomas, Jessica & alle kinderen

1 oktober, 2021 16:19 | Jessica van Sluijs

Ontwerp door Jeroen Stroom