Lintje voor Jules, lid in de Orde van Oranje Nassau

Onze Ballangrunder Jules van der Horst is vandaag koninklijk onderscheiden als beloning voor zijn grote inzet voor de samenleving. We zijn trots dat hij ook bij onze vereniging laat zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk is. Gefeliciteerd, Jules, dik verdiend. Dank voor jouw inzet voor onze mooie club.

Jules is sinds 2001 actief bij Ballangrud; hij was onze voorzitter en geeft intussen al weer jaren traning. Daarnaast was hij lang bestuurslid van de Koninklijke Vereniging Lichamelijke Opvoeding (West-Brabant). Op dit moment bekleedt Jules de functie van voorzitter van de Golfclub Weilenseind in Gilze. Voorzitter was hij ook bij de Nederlandse Vereniging voor Psychomotorische Kindertherapeuten (2011-2016).

En zo kwam het dat burgemeester Depla Jules verraste en hem namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander het lintje opspeldde. Hij was hiermee één van de 29 Bredanaars die gedecoreerd werden. De ‘lintjesregen’ vindt altijd plaats op de dag vóór Koningsdag.

26 april, 2022 20:49 | Jessica van Sluijs

Ontwerp door Jeroen Stroom