Open Bredaas Langebaan Kampioenschap

2 en 3 maart 2023

Na het oorverdovende succes van vorig jaar maken we er een traditie van: het Open Bredaas Langebaan Kampioenschap. Inschrijving en meer informatie via schaatsen.nl.

Hoewel het getal in het mailadres verwijst naar de eerste editie, is dit adres wél het juiste ;-): oblk2022@gmail.com

Een grote vierkamp vereist een goed gevuld jurykorps. Daarom vragen we hiervoor vrijwilligers. De wedstrijd duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Naast de gezelligheid van samen een evenement organiseren, zorgt de organisatie uiteraard voor een natje en droogje. Voor een goede organisatie zijn we dus erg van jullie afhankelijk en hopen er op dat we voldoende vrijwilligers kunnen verzamelen er een knalfeest van te maken. Aanmelden als vrijwilliger gaat heel eenvoudig met dit formulier.

Ook voor een andere grote wedstrijd die we organiseren, het Nederlands Kampioenschap voor Masters op 11 en 12 februari, hebben we hebben we 4 complete jurykorpsen nodig, verdeeld over twee dagen. Je kunt je hiervoor aanmelden via hetzelfde formulier. Superveel dank alvast!

14 januari, 2023 17:19 | Jessica van Sluijs

Ontwerp door Jeroen Stroom