Skeelercompetitie: trots op onze jeugd

Dit jaar nam Sarina het initiatief om met de Ballangrudjeugd weer mee te doen met de skeelercompetitie. En de animo is groot, het plezier nog groter!

Op 29 april was de eerste wedstrijd op onze eigen baan in Breda. Met maar liefst 11 Ballangrud deelnemers gingen wij de wedstrijd van start! Voor de meeste Ballangrudrijders was deze wedstrijd hun eerste Regio Zuid wedstrijd! Best een beetje spannend… transponders, nummers op de benen, langere afstanden werden gereden en veel concurrentie! Sarina postte een verslag met foto’s en uitslagen op Facebook. Kijk snel!

Afgelopen 13 mei stonden de Ballangrudmeiden aan de start van de tweede wedstrijd, in Puttershoek. Vroeg uit bed, tassen, stoelen, broodjes en de tent in de auto en gaan met die 🍌. Het was voor iedereen een grote ervaring. Zeker de rijdsters van Ballangrud rijden nu voor het eerst een skeelerwedstrijd op een andere baan.. een baan die ook wat anders is, namelijk 200m!

Claire, Mila, Emily, Viënna, Amy en Sarina deden mee. Kijk op de Ballangrud-jeugdpagina op Facebook voor de zonnige foto’s, de skeeleraars in actie én de lekkere cake!

17 mei, 2023 10:54 | Jessica van Sluijs

Ontwerp door Jeroen Stroom