Meer blauw op het ijs!

De jeugdkledingverkoop en leenjasjes zijn een groot succes. Wat fijn dat we alle kinderen blij konden maken met Ballangrudkleding! Zo zorgen we laagdrempelig voor een clubgevoel en herkenbare uitstraling van onze vereniging. De jeugd én ouders konden het natuurlijk erg waarderen. Ballangrud, dat zijn we samen!

Kledingshop ‘live’

SV Ballangrud had nog nieuwe jeugdschaatskleding en voormalige leasekleding op voorraad. Zonde om dit in de kast te laten liggen. Op maandagavond 25 september organiseerden we daarom een kledingmarkt. Daar boden we schaatsbroeken en (wedstrijd)pakken tegen een klein prijsje te koop aan.

Schaatsjassen die meegroeien met de jeugd

Tijdens de openingsdag van de schaatsbaan kregen alle jeugdleden de gelegenheid om een schaatsjack van SV Ballangrud te lenen, voor 5 euro per jaar. De jongens en meiden kunnen ze dragen bij schaats-/skeelertrainingen en -wedstrijden. Na wat passen en proberen ging uiteindelijk iedereen trots met een blauwe Ballangrudjas de deur uit. Jaarlijks kunnen de kinderen hun jasje ruilen voor een grotere maat als dat nodig is.

4 november, 2023 20:07 | Jessica van Sluijs

Ontwerp door Jeroen Stroom