Foto’s midwinterevent

Sfeervol Midwinterevent met honderden deelnemers

We startten het nieuwe jaar met het jaarlijkse spetterende Midwinterevent op 6 januari. Warme chocolademelk met slagroom, erwtensoep, koek en zopie, winterse koude, het bruggetje van Barthlehiem en heel veel gezelligheid …. Dan denk denk je meteen aan de Elfstedentocht toch? De sfeer was er in elk geval wel ons beroemde Midwinterevent / mini-Elfstedentocht. Zowel voor de jongste schaatsers als voor volwassenen een hele middag schaatspret.

Alle leden van Ballangrud, de Striene, IJA en IJsvrienden én hun ook introducés waren uitgenodigd. En weet je hoeveel deelnemers er waren? Maar liefst zo’n 400!

De broodjes wordt vielen goed in de smaak en veel kinderen zeiden nu al dat ze ook volgend jaar weer van de partij zijn.

29 januari, 2024 16:03 | Jessica van Sluijs

Ontwerp door Jeroen Stroom