Zomer

Als de ijsbaan in de lente- en zomermaanden gesloten is kun je bij Ballangrud gewoon bijna dagelijks terecht om te trainen. Volwassenen en jeugd, beginners, gevorderden en wedstrijdsporters: je kunt de hele zomer vol plezier aan de slag met je conditie en techniek. Goed voor lijf, en dan kom je in september weer fit op het ijs. Doe je mee?

Meteen kijken wat er voor jou bij is!

P1000126In de zomermaanden schaats je op wielen: skeeleren. We bieden meerdere dagen per week skeelerles/training aan. Voor zowel jong als oud, beginners als gevorderde.

Je kunt aan je conditie werken tijdens de loop/bostraining. Of aan je kracht, tijdens de krachttraining.

P1040117

Een andere belangrijke trainingsvorm voor schaatsers is fietsen. Ook hierin heeft Ballangrud een mooi aanbod voor onze leden: Er is wielertraining en mountainbiketraining. Op iedere zondagmorgen kun je aansluiten voor een relaxte rit op de racefiets.

Tijdens de zomer is het ook mogelijk om trainingen te volgen die aangeboden worden door de Striene en de SSVB. Door deze samenwerking heb je opeens veel meer mogelijkheden en kun je misschien toch trainen op het moment dat jou het beste uitkomt.

Meer informatie over het deelnemen aan trainingen van ander verenigingen, vind je terug op de homepage van deze website, in het nieuwsbericht van 18 maart.

Kijk snel naar het trainingsschema en meld je aan voor de trainingen!

29 maart, 2021 20:30 | Jessica van Sluijs